www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

15/9/12

Μονπελιέ σε «ελεύθερη πτώση»



Άλλοι το κάνουν από χόμπι και το ευχαριστιούνται κιόλας! Όμως, στη Μονπελιέ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Ρεν (3-1) για το γαλλικό πρωτάθλημα οδήγησε τον προπονητή της, Ρενέ Ζιράρ, να πει το αμίμητο ό,τι κόντρα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη μπορεί να νιώσουν σα να πέφτουν από καταρράκτη!

Η απελπισία ήταν διάχυτη στα λόγια του Γάλλου τεχνικού και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια φαντάζει δύσκολη: «Κάναμε τα πάντα για νικήσουμε το παιχνίδι. Είναι απογοητευμένος. Δε μου αρέσει να κατηγορώ τους παίκτες μου αλλά αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι καταθλιπτικό!», ήταν τα συγκεκριμένα λόγια του.

Ο πρώην τεχνικός του Στρασβούργου προβλέπει ένα δυσοίωνο μέλλον για μια εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα αναμένεται να βιώσουν εξαιρετικά δύσκολες εμπειρίες με τους «κανονιέρηδες»: «Πρέπει να ανασυνταχτούμε πολύ γρήγορα, γιατί διαφορετικά θα πέσουμε από καταρράκτη την Τρίτη!», τόνισε χαρακτηριστικά στην προσπάθειά του να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...