www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

15/9/12

«Καλά τα πάμε»



Ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Παρί Σεντ Ζερμέν στο πρωτάθλημα και παράλληλα η… καρδιά στη θέση του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προπονητής είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-0 της Τουλούζ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Λιγκ 1, βάζοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πρώτες άσχημες εμφανίσεις και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Στην αναμέτρηση του «Σταντ ντε Φρανς», ο πρώην τεχνικός της Μίλαν είδε τους παίκτες του να λειτουργούν αρμονικά και να μη δίνουν περιθώρια αμφισβήτησης στους αντίπαλους: «Η Τουλούζ ήταν καλή επιθετικά, αλλά εμείς αμυνθήκαμε με επιτυχία. Παράλληλα πετύχαμε και δύο όμορφα γκολ. Αποδείξαμε ότι βελτιωνόμαστε με τον καιρό. Πίσω τα πηγαίνουμε περίφημα. Έχουμε δεχτεί μόλις ένα τέρμα και αυτό από στημένη φάση».

Όσον αφορά την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση των Παριζιάνων κόντρα στη Δυναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ροτέισιον: «Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην ενδεκάδα για το επόμενο ματς. Απλά δεν ήθελα να αλλάξω την ομάδα που νίκησε τη Λιλ. Για το Τσάμπιονς Λιγκ θα δούμε πόσοι από εκείνους που έπαιξαν σήμερα (σ.σ. Σάββατο) θα είναι έτοιμοι την Τρίτη», ανέφερε σχετικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...