www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/9/12

Η «Σίτι» θα βγάλει το… πόρισμα



Ετοιμάζει τα σχέδια του ο Αρσέν Βενγκέρ για την επικείμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αλσατός τεχνικός θεωρεί τον κυριακάτικο αγώνα του «Ιτιχάντ» ως το πρώτο μεγάλο τεστ που θα δείξει για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Αν και οι «κανονιέρηδες» έχουν πιο μπροστά άλλο… πρόβλημα να λύσουν και που ακούει στο όνομα, Μονπελιέ, για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, εντούτοις το μυαλό του Γάλλου κόουτς είναι στο μεγάλο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής: «Θα ξέρουμε μετά από δέκα ματς τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι έχουμε τύχη να πάρουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά βλέποντας το Σάββατο τους παίκτες του να διαλύουν την Σαουθάμπτον με 6-1.

Πάντως, οι πραγματικές δυνατότητες του συλλόγου θα δοκιμαστούν σε έξι ημέρες με τους πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ και μια βδομάδα αργότερα με τους κατόχους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις πως τα πηγαίνεις ενάντια σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς η επόμενη Κυριακή, αλλά το σημαντικότερο είναι να διατηρήσουμε το εξαιρετικό αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάσαμε απέναντι στη Σαουθάμπτον», ήτα τα λόγια του έμπειρου προπονητή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...