www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/9/12

Σοκ με Τζόνσον!



Άσχημα τα νέα του ιατρικού ανακοινωθέντος για τον Άντι Τζόνσον και κατ’ επέκταση και για την ΚΠΡ. Ο 31χρονος φορ που υπέστη ρήξη χιαστών κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Τσέλσι θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν όπως ανακοίνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος.

Ο Άγγλος επιθετικός χτύπησε σοβαρά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της συνάντησης και οι εξετάσεις δυστυχώς επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους των «βασιλικών φυλάκων»: «Ο Άντι Τζόνσον υποφέρει από ρήξη οπισθίου χιαστού συνδέσμου και είναι πολύ πιθανό να χάσει την πλειοψηφία της αγωνιστικής περιόδου», ήταν η χαρακτηριστική  ανακοίνωση της ομάδας από τη επίσημη σελίδας της στο Tweeter.

Τα προβλήματα για τον τεχνικό της, Τόνι Φερναντές, δε σταματούν εδώ. Τόσο ο δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φάμπιο, όσο και ο Άντον Φέρντιναντ αποκόμισαν… ενθύμια. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο και δε θα προπονείται για μερικές εβδομάδες, ενώ και ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ίδιο σημείο που αντιθέτως με την περίπτωση του Βραζιλιάνου μπακ, δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...