www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/9/12

Πάει για την «άλωση»





Με… άγριες διαθέσεις ετοιμάζει την κάθοδο της η Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την τοπική Ρεάλ. Ο προπονητής της, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δήλωσε ότι το μόνο αποτέλεσμα που θέλει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει τη δυναμικότητα των «μερέγχες» και πως είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο έχει σκοπό να φύγει νικητής από την ισπανική πρωτεύουσα: «Ο σκοπός μας δεν είναι να πάμε στη Μαδρίτη –αλλά και οπουδήποτε αλλού- για την ισοπαλία ή να ηττηθούμε. Θέλουμε όπως πάντα τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά δείχνοντας το πνεύμα που επικρατεί στις τάξεις των «πολιτών».


Παράλληλα εκείνο που πιστεύει ο πρώην προπονητής της Ίντερ είναι πως οι παίκτες θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι: «Θα είναι ένα δύσκολο. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη. Θα είναι ένα φανταστικό ματς για όλους. Μια τρομερή εμπειρία για το σύλλογο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...