www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

16/9/12

Δεν την πάει το "Σαν Σίρο"

Φαίνεται πως το "Σαν Σίρο" προκαλεί μεγάλο άγχος στους παίκτες της Μίλαν αφού μετά την Σαμπντόρια και η Αταλάντα κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 χάρις στο γκολ του Τσιγκαρίνι στο 64ο λεπτό, "σπαταλώντας" ουσιαστικά την εκτός έδρας νίκη στην Μπολόνια. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του καμπιονάτο Παλέρμο και Κάλιαρι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1


Στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" η Παλέρμο υποδεχόταν την Κάλιαρι και προερχόταν απο δύο ήττες με 3-0 και ήθελε απεγνωσμένα την νίκη για να επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της. Οι "ροζανέρο"  άνοιξαν το σκορ στο 40ο λεπτό με ωραίο σουτ του Αρεβάλο Ρίος έξω απο την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία λέξη και κατάφεραν στο 88ο λεπτό με τον Σάου που είχε μπει ως αλλαγή στο 63ο λεπτό στην θέση του Ριμπέιρο να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η πολύ δύσκολη απόκρουση του Μίκαελ Αγκάτσι σε φάουλ του Μίκολι που θύμισε την αντίστοιχη που λάνσαρε ο Ρενέ Χιγκίτα γνωστή και ως "την κίνηση του σκορπιού". Μάλιστα ο ίδιος ο τερματοφύλακας μιλώντας στο Sky Sport Italia αστειεύομενος ανέφερε ότι το έχει δοκιμάσει  στην προπόνηση ενώ σε ερώτηση εάν θα το ξανάκανε θα διακινδύνευε να σπάσει  το γόνατο του.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πάντως και η πρόθεση του Μαουρίστιο Ζαμπαρίνι που πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του φοβάται το ενδεχόμενο υποβιβασμού ενώ όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα του Σανίνο δεν τοποθετήθηκε ευθέως: "Προτιμώ να πάω να μεθύσω παρά να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση".

Στο Μιλάνο η Μίλαν μετά την ήττα της πρεμιέρας απο την Σαμπντόρια ήρθε και η Αταλάντα με το γκολ του Τσιγκαρίνι στο 64ο λεπτό να πάρει τους τρείς πόντους,με τους "ροσονέρι" να κάνουν το χειρότερο εντός έδρας ξεκίνημα απο την περίοδο 1931-1932.

Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ αλλά το σουτ του Ντένις σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αμπιάτι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία των "νερατζούρι" με τον Κονσίλι να είναι σε ετοιμότητα, και στο 64ολεπτό ο Τσιγκαρίνι με ωραίο σουτ έξω απο την επριοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Μίλαν.

 Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στις δηλώσεις του πάντως θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ζητώντας του να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητες του, ενώ για μία ακόμη φορά τόνισε τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει και θα πρέπει να  βρούν τον τρόπο να ανταπεξέρθουν στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παλέρμο-Κάλιαρι 1-1

(40' Αρεβάλο Ρίος,88' Σάου)

Μίλαν-Αταλάντα 0-1

(64' Τσιγκαρίνι)








 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...