www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

"Άσοι" για Σπάρτα και Παρτιζάν

Με την ελπίδα το καλό ξεκίνημα της προηγούμενης Πέμπτης να έχει και συνέχεια θα δώσουμε και σήμερα τις εκτιμήσεις μας για τους επαναληπτικούς αγώνες του Europa League.
Ξεκινώντας απο το 186 όπου η Ντνίπρο υποδέχεται την Σλόβαν Λίμπερετς στην ρεβάνς του 2-2 με τους γηπεδούχους να προηγούνται εκτός έδρας με 0-2 και στην συνέχεια να ισοφαρίζονται και να αφήνουν ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο προτείνουμε το G/G αφού και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι μπορούν να σκοράρουν με τους Τσέχους να επιζητούν οπωσδήποτε το γκολ για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Στο 193 στην Πράγα η Σπάρτα υποδέχεται την Φέγιενορτ στην ρεβάνς του 1-2 με τους Τσέχους να έχουν ένα προβάδισμα απέναντι στην νεανική ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Ποντάροντας λοιπόν στην εμπειρία προτείνουμε τον 1.

Τέλος στο 204 στο Βελιγράδι η Παρτιζάν υποδέχεται την Τρόμσο με τους Νορβηγούς να έχουν την υπέρ τους νίκη με 3-2,και τους Σέρβους μετά το "στραπάτσο" του αποκλεισμού απο το Τσάμπιονς Λίγκ έχουν την τελευταία ευκαιρία να συνεχίσουν στην Ευρώπη, για αυτό ρισκάρουμε και παίζουμε τον 1.

Αναλυτικά οι εκτιμήσεις:

186. Ντνιέπρ-Σλόβαν Λίμπερετς 2-3 γκολ 1.80
193. Σπάρτα Πράγας-Φέγιενορτ 1 2.15
204. Παρτιζάν-Τρόμσο 1 1.65
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...