www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

Επίθεση της Φιορεντίνα κατα πάντων

"Για τα μάτια σου μόνο" είναι ένας χαρακτηριστικός τίτλος ταινίας του Τζέιμς Μπόντ που θα ταίριαζε γάντι στην περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ,αφού με μια ιδιαίτερα επιθετική δήλωση η Φιορεντίνα έστω και αν δεν τις κατονομάζει καταφέρεται εναντίον της Γιουβέντους,της Φούλαμ αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή για την μη ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα είχε συμφωνήσει σε όλα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μόνο που απέμενε ήταν να έρθει ο Μπερμπάτοφ στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση. Καπού εκεί παρενέβη η Γιουβέντους η οποία του προσέφερε υψηλότερο συμβόλαιο αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Φούλαμ είναι αυτή που θα αγοράσει τον 31χρονο επιθετικό.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:

"Η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι η μετεγγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ  ακυρώθηκε και ενώ είχαμε έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(αμοιβαία ανταλλαγή συμβολαίων, την πρώτη δόση να έχει πληρωθεί και με τις οικονομικές εγγυήσεις για την δεύτερη δόση να έχει επικυρωθεί), αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το συμβολαίο του.

Κατά την διάρκεια της σημερινής(σ.σ. χθεσινής) ημέρας ο αγγλικός σύλλογος επέτρεψε στον παίκτη με γραπτή άδεια να έρθει στην Φλωρεντία για τις ιατρικές εξετάσεις αλλά και να υπογράψει το συμβολαίο του.
Ο παίκτης πήρε την πτήση μαζί με τον ατζέντη του με τα εισιτήρια να είναι πληρωμένα απο την πλευρά της ομάδας μας αλλά ποτέ δεν έφτασε στην Φλωρεντία.
 
Η συγκεριμένη υπόθεση "χάλασε" εξαιτίας της αλλόκοτης και αλαζονικής συμπεριφοράς άλλων κλάμπ που δεν έχει να κάνει τίποτα με το fair play και την αθλητική ηθική και πηγαίνουν ακόμα και πέρα απο τα όρια της δικαιοσύνης.

Όσον αφορά τον παίκτη ξεχωριστά πέρα απο τα χαρακτηριστικά του και την αξία του στο γήπεδο μετά και απο αυτή την εξέλιξη είμαστε χαρούμενοι που δεν ήρθε να παίξει για την ομάδα μας. Δεν άξιζε για αυτή την πόλη να φορέσει την φανέλα μας για τις αξίες που αντιπροσωπεύονται απ'αυτήν". 


Απο την πλευρά της η Γιουβέντους μέσω του γενικού της διευθυντή Μπέπε Μαρότα μιλώντας στο Sky Sport Italia  ανέφερε πως η "Μεγάλη Κυρία" ενήργησε καθόλα νόμιμα αφού πλησίασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον ίδιο τον παίκτη απο την στιγμή που είχε απορρίψει την προσφορά της Φιορεντίνα.
"Υπήρξε μια προσφορά απο την Φούλαμ αλλά ήθελε να αξιολογήσει και την δική μας πρόταση και να μας δώσει την απαντησή του σήμερα(σ.σ. χθες). Αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνουν στην μεταγραφική αγορά ειδικά τις τελευταίες ημέρες" συμπλήρωσε ο Μαρότα.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...