www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

"Αφεντικό" στην Ισπανία είναι πλέον η Ρεάλ



Φαίνεται πως τα... κόζα αλλάζουν σιγά-σιγά στο ισπανικό πρωτάθλημα και αυτό αποδείχτηκε και την Τετάρτη το βράδυ. Συγκεκριμένα και έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο αμέσως επόμενο μεταξύ τους ραντεβού τίλου, εκείνοι που πανηγύρισαν ήταν ξανά οι Μαδριλένοι και μάλιστα με ανατροπή 2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά την Μπαρτσελόνα σε μεταξύ τους κόντρα, καθώς μετά την Primera Division πέρυσι, σήκωσε και το Supercopa αφού ανέτρεψε το 3-2 του «Καμπ Νόου» και με 2-1 κατέκτησε για 9η φορά τη διοργάνωση. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο -που πανηγύρισε τον τίτλο Νο20 στην καριέρα του- ξεκίνησε τον αγώνα πολύ εντυπωσιακά και παρότι για μεγάλο κομμάτι του ματς είχε το πόδι στο φρένο, κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει. Αυτή ήταν η μοναδική κούπα που έλλειπε από την ισπανική συλλογή του Special One, αφού έχει κατακτήσει και το Copa del Rey, ενώ συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Καταλανούς να μην σηκώνουν κούπα στο «Μπερναμπέου» από το 1968.

Σκόρερ των νικητών Ιγκουαϊν και Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πετυχαίνει το 8ο τέρμα του κόντρα στους Καταλανούς (2 πρωτάθλημα, 3 κύππελο, 3 σούπερ καπ). Από τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Λιονέλ Μέσι με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...