www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

28/8/12

Κάτι «ψήνεται» με Γκρανέρο…



Με… βασιλικά δανεικά σκέφτεται να εμπλουτίσει το ρόστερ της η Τότεναμ. Συγκεκριμένα η καλή σχέση που δημιουργήθηκε ύστερα από την παραχώρηση του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, άνοιξε την «όρεξη» στους Λονδρέζους για περισσότερες παρτίδες με τους «μερέγχες», αποσκοπώντας στην απόκτηση του Εστεμπάν Γκρανέρο υπό μορφή δανεισμού.

Μετά τη μετακόμιση του Κροάτη μέσου στη Μαδρίτη και τη διαφαινόμενη παραμονή του Κακά, ο Ισπανός χαφ βρίσκεται εκτός πλάνων του τεχνικού της «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά. Έτσι οι «πετεινοί» θέλοντας να γεμίσουν τα όποια κενά στο χώρο του κέντρου… γλυκοκοιτάζουν τον Ίβηρα ποδοσφαιριστή.

Όμως, στον αγώνα για την απόκτησή του δεν… τρέχουν μόνοι τους. Συγκεκριμένα και η ΚΠΡ επιθυμεί επίσης την ένταξή του Γκρανέρο στο δυναμικό της. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι και την περασμένη σεζόν ήταν στη λίστα των υπό δανεισμού ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Τότε, είχαν ενδιαφερθεί οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ, αλλά στο τέλος ο παίκτης έμεινε τελικά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...