www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

28/8/12

"Ηλεκτρική καρέκλα' ο πάγκος της Μπαία



Κάλλιστα ο πάγκος της Μπαία θα μπορούσε να αποκαλείται και "ηλεκτρική καρέκλα" αφού ο Κάιο Τζούνιορ είναι ο τρίτος κατα σειρά προπονητής των "τρικολόρ" που απολύεται την φετινή σαιζόν. Όπως ανέφερε ο 47χρονος προπονητής στο επίσημο σάιτ της ομάδας η απόφαση του στηρίχθηκε σε καθαρά οικογενειακούς λόγους ευχαριστώντας τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες.

Μάλιστα αφού τόνισε ότι παρέλαβε την ομάδα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, την αφήνει πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού και εύχεται εν τέλει να πετύχει τον στόχο της στο τέλος της σεζόν.
 
Πριν απο τον Τζούνιορ στο πάγκο της ομάδας απο το Σαλβαδόρ είχε κάτσει ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Νοτίου Αφρικής Τζόελ Σαντάνα και ο πρώην προπονητής της Ιντερνασιονάλ Πάολο Ρομπέρτο Φαλκάο.

Επίσης γίνεται ο τρίτος προπονητής κατα σειρά που αποχωρεί απο τον πάγκο ομάδας του Brasileirao μετά τον Βάγκνερ Μαντσίνι της Γκρέμιο και του Έλιο Ντος Άνος της Φιγκειρένσε, και ο εικοστός απο την αρχή της σεζόν τον Φεβρουάριο.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...