www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

28/8/12

Αισιόδοξος ο Αλέγκρι

Συνέντευξη παραχώρησε στο εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό Chi ο Μασιμιλιανο Αλέγκρι ο οποίος αναφέρθηκε στο πως βλέπει το ιταλικό πρωτάθλημα εν μέσω της κρίσης, για την ομάδα του την  Μίλαν, για την υπόθεση Κόντε αλλά και για τον Κασάνο με τον οποίον οι "ροσονέρι" το τελευταίο διάστημα έχουν επιδοθει σε ένα μπαράζ δηλώσεων.

 Αρχικά ο Αλέγκρι δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι η κρίση επηρεάζει τους πάντες έτσι δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το ιταλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά "Σίγουρα είναι κρίμα που συμβαίνει αυτό και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απο πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει την δουλειά τους.

Όσον αφορά την Μίλαν ο πρωταθλητής με τη ομάδα του Μιλάνου το 2011, υπογράμμισε ότι η αποχώρηση όλων αυτών των μεγάλων ονομάτων όπως είναι φυσικό μείωσε το ποιοτικό επίπεδο και αν μη τι άλλο θα πρέπει τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του να δουλέψουν σκληρά και να καταφέρουν να πείσουν τον κόσμο για να έρθει να τους δεί με το ποδοσφαιρό τους".

Συνεχίζοντας παραδέχθηκε ότι η φετινή σεζόν αποτελεί  ένα μεγάλο στοίχημα και για τον ίδιο απο την στιγμή που ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας έπεσε κατακόρυφα αλλά απο την άλλη  δεν έχασε την αισιοδοξία του τονίζοντας ότι "είναι μια καινούρια αρχή,όμως γεννήθηκα έτοιμος και αποδέχομαι την πρόκληση αυτή, παραμένω αισιόδοξος"
  
Για την υπόθεση Κόντε ο προπονητής απο το Λιβόρνο σημείωσε πως "η απουσία του θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Serie A. Τις τελευταίες ημέρες προσπάθησα να φανταστώ τον εαυτό μου πως θα το αντιμετώπιζα εγώ εάν μου τύχαινε όλη αυτή η ιστορία,πρέπει να είναι δύσκολο"
 
Τέλος όσον αφορά τον Κασάνο δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν επιθυμώ καθόλου να μιλήσω για αυτόν."

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...