www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

28/8/12

Δεν αφήνει κουβέντα ο Τζέραρντ!



Τι και αν έχουν περάσει πάνω από δύο εικοσαετίες από την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα; Ο αρχηγός της, Στίβεν Τζέραρντ, πιστεύει ότι μπορεί να πάρει την κούπα με τους «ρεντς» παρά τα όσα υποστήριξε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του στην Εθνική Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον!

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε ορθά-κοφτά ότι για να σηκώσει έστω και για μια φορά ο 32χρονος ποδοσφαιριστής το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να φύγει από το Μερσεϊσάιντ και να φορέσει τη φανέλα μιας άλλης ομάδας όπου θα έχει περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσει.

Η απάντηση του διεθνούς μέσου με τα «λιοντάρια» ήταν άμεση: «Δεν νομίζω πως απέχουμε τόσο πολύ από το να κατακτήσουμε τον τίτλο», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε την αιτιολόγησή του: «Εάν πετύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο συνοχής, τότε μπορούμε φυσικά να πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Ποιος ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Εγώ από τη μεριά μου βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω προτού σταματήσω το ποδόσφαιρο, να κερδίσω το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά παραμένω ρεαλιστής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...