www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

28/8/12

Χούλκ εσύ αποφασίζεις…



Το περιθώριο των 24 ωρών φαίνεται πως δόθηκε στον Βραζιλιάνο επιθετικό από την διοίκηση των «δράκων» να αποφασίσει για το μέλλον του και συγκεκριμένα για τις προτάσεις από Τσέλσι, Ζενίτ και Τότεναμ που έχουν δείξει ως τώρα επίσημο ενδιαφέρον.

 Ο 26χρονος επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια αλλά και στο κέντρο της επίθεσης σημείωσε την τελευταία διετία 54 τέρματα σε 98 αγώνες και οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε από συλλόγους του εξωτερικού. Για αυτό η διοίκηση των πρωταθλητών του δίνει στενό χρονικό περιθώριο να αποφασίσει για το μέλλον του.

Όπως δήλωσε και εκπρόσωπος τύπου  του συλλόγου Άχαζ Φελλεγέρ : « Τρίτη το αργότερο Τετάρτη θα δοθεί λύση στο θέμα. Υπάρχουν 3 προτάσεις 2 από Αγγλία και μία από την Ζενίτ και υπάρχουν συζητήσεις με εμάς αλλά και τον παίκτη. Το να μείνει στην Πόρτο είναι και αυτό πιθανό καθώς ο παίκτης είναι ευχαριστημένος εδώ.»

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαιτήσεις των Πορτογάλων φτάνουν τα 50 εκατομμύρια € ποσό που  μόνο η Ζενίτ δείχνει πρόθυμη να το δώσει αν και ο παίκτης ίσως ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρόταση των «σπιρουνιών» καθώς εκεί βρίσκεται ο παλιός του προπονητής Αντρέ Βίλας Μπόας .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...