www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

Άμα έχεις τύχη διάβαινε!


Ούτε ορισμό ομίλου να έκανε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν μεγαθήρια όπως είναι Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντ’ αυτών στο δεύτερο όμιλο βρέθηκε ξανά με την Άρσεναλ, ενώ το παζλ συμπληρώνουν η Σάλκε και η «Σταχτοπούτα» Μονπελιέ.

Μεγάλη ευκαιρία έχει ο πρωταθλητής Ελλάδας να προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπου υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τον περσινό όμιλο. Οι «κανονιέρηδες» είναι αρκετά αποδυναμωμένοι σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αλλά βέβαια παραμένουν το φαβορί για την πρώτη θέση. Στη συνέχεια η γερμανική Σάλκε -όπου η παρουσία του πρώην «ερυθρόλευκου» Κυριάκου Παπαδόπουλου δίνει ιδιαίτερο τόνο στις μεταξύ τους συναντήσεις- «αντικατέστησε» τη συμπατριώτισσά της, Ντόρτμουντ. Είναι ναι μεν δυνατή ομάδα αλλά όχι φόβητρο όπως θα μπορούσε να είναι η Μάντσεστερ Σίτι του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας. Τέλος, από τη Γαλλία αντί της περσινής Μαρσέιγ θα αντιμετωπίσει την πρωτάρα Μονπελιέ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το πρώτο «σεντόνι» θα κουνήσει η ομάδα του Πειραιά στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στη Σάλκε στις 18/9, ενώ ακολουθούν δύο παιχνίδια εκτός έδρας, με Άρσεναλ στο Λονδίνο (3/10) και Μονπελιέ στη Γαλλία (24/10). Στο δεύτερο γύρο ξεκινά ως γηπεδούχος απέναντι στους Γάλλους στις 6/11, ενώ στις 21 Νοεμβρίου η ομάδα ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τους «ανθρακωρύχους». Τέλος, θα υποδεχτεί τους «κανονιέρηδες» στις 4/12 κλείνοντας τις υποχρεώσεις του όπως και τις άλλες τρεις φορές που η κληρωτίδα έχει φέρει αντιμέτωπες τους δύο συλλόγους σε επίπεδο ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...