www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένος!


Ενάμισι χρόνο χρειάστηκαν στη Λίβερπουλ για να πετάξουν στον «κάλαθο των αχρήστων» τα… 40(!) εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του Άντι Κάρολ. Σε δηλώσεις του ο προπονητή της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, έδειξε ούτε λίγο ούτε πολύ του την πόρτα της εξόδου στον 23χρονο στράικερ!

Ο ψηλόσωμος φορ κόστισε 40 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει προηγουμένως παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο ώστε να δικαιολογηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσό. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια περίοδο, για τη γραμμή της κρούσης οι κάτοχοι του Λιγκ Καπ έδωσαν στον Άγιαξ 12 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα για τον Λουίς Σουάρες! Μπορεί το παραπάνω σκεπτικό μερικές φορές να μην έχει σημασία και πάλι όμως τα γκολ που έχει σημειώσει έως τώρα με τη φανέλα των «ρεντς» κοστίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το καθένα!

Οι εμφανίσεις του δε δικαιολόγησαν ποτέ την κίνηση απόκτησής του και ο νέος τεχνικός του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ ετοιμάζεται να του κάνει… έξωση: «Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να δει πως ο Κάρολ αποτελεί ρεζέρβα για εμάς», τόνισε ο 39χρονος προπονητής που για να ρίξει τους τόνους συμπλήρωσε: «Πως έχει άψογη συμπεριφορά και δέχεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί».

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τα σχέδια της πέντε φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία θέλει να παραχωρήσει τον Κάρολ. «Δεν είμαι σίγουρος πως μπορούμε να έχουμε έναν παίκτη που κοστίζει 35 εκατ. λίρες, ως τρίτη επιλογή», τόνισε ο Ρότζερς, δείχνοντας ουσιαστικά τις προθέσεις του!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...