www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

Σοκ και ανανεώσεις στην Τότεναμ!


Από τη μία η Τότεναμ παίρνει και ανανεώνει παίκτες, ενώ από την άλλη βλέπει τους υπάρχοντες να τους… χάνει από τραυματισμούς. Τα καλά νέα είναι ότι ανανέωσε με την ομάδα ο Τζερμέιν Ντεφόε. Τα χρήματα και το πόσο θα παραμείνει κάτοικος «Γουέιτ Χαρτ Λέιν» δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Τα κακά νέα αφορούν τον Γιουνές Καμπούλ που θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι τα Χριστούγεννα, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Άγγλος επιθετικός εκεί που το καλοκαίρι έψαχνε να φύγει με… ελαφρά πηδηματάκια επειδή δεν έπαιζε αρκετά, μετά τις πρόσφατες δυναμικές εμφανίσεις του και τις δηλώσεις του προπονητή του, Αντρές Βίλας Μπόας, το πλάνο άλλαξε και το… γλυκό έδεσε! Οι «πετεινοί» του πρότειναν ανανέωση της νέο συμβόλαιο συνεργασίας και ο 29χρονος φορ έβαλε την υπογραφή.

Στον αντίποδα, μεγάλο πλήγμα υπέστη η αμυντική της γραμμή. Ο Γάλλος διεθνής είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νιουκάσλ. Τελικά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Πέμπτης, η διαδικασία πήγε καλά και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον παρά την κατάστασή του: «Η επέμβαση έγινε με επιτυχία. Τώρα ανυπομονώ να αρχίσω την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε σχετικά 26χρονος οπισθοφύλακας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter για να συμπληρώσει αργότερα: «Λυπάμαι, ξέχασα να σας πω για πόσο διάστημα θα λείπω. Θα είναι για 4 μήνες», κατέληξε ο πρώην παίκτης της Οσέρ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...