www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/11/21

Μετά την Βραζιλία και η Αργεντινή στο Κατάρ

 


Αναμφίβολα το παιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον απο την διπλή αγωνιστική στην ζώνη της Νοτίου Αμερικής δεν είναι άλλο απο αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Βραζιλία στο Σαν Χουάν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Με νωπές ακόμα τις μνήμες απο τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο Σάο Πάολο τον Σεπτέμβριο, η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ένα σουτ του Ντε Πολ που απέκρουσε ο Άλισον στο πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ του Φρεντ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μαρτίνες με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Η "αλμπισελέστε" πάντως έγινε η δεύτερη ομάδα που πήρε την πρόκριση για τι Κατάρ από την ζώνη της Λατινικής Αμερικής, μετά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής 

Ένα ακόμα παιχνίδι όμως που είχε την δική του σημασία που έκλεισε την 13η αγωνιστική, ήταν και αυτό ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Αργεντινή στο Μοντεβιδέο, με την "αλμπισελέστε" να παίρνει την νίκη χάρις στο γρήγορο γκολ του Ντι Μαρία στο 7'   

Την τυπική επιβεβαίωση για Κατάρ πραγματοποίησε η Βραζιλία η οποία στο Σάο Πάολο επικράτησε της Κολομβίας με 1-0 χάρις στο τέρμα του Πακετά στο 72'. Το Εκουαδόρ συνεχίζει να διατηρείται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας επικρατώντας της Βενεζουέλας με 1-0 χάρις στο γκολ του Χινκάπιε στο 41'. 

Περού και Χιλή πέτυχαν σημαντικές νίκες κόντρα σε Παραγουάη η οποία είχε και νέο προπονητή στην θέση του Εντουάρντο Μπερίσο τον επίσης Αργεντίνο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο και Βολιβία αντίστοιχα  

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής το Εκουαδόρ έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση περνώντας νικηφόρα από το Σαντιάγκο με 2-0 με τα γκολ των Εστουπιναν και Καισεδο, με τους γηπεδούχους να παίζουν από το 14' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη ο Βιδάλ.

Από την άλλη η Ουρουγουάη δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αφού ηττήθηκε και στην Λα Παζ απο την Βολιβία με 3-0 και πλέον βρίσκεται σε δυσχερή θέση αφού κατρακύλησε στην έβδομη θέση.

Στην έβδομη θέση που την έριξε το Περού που πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Καράκας με 1-2 με τα γκολ των Λαπαντούλα στο 18' και Κουέβα στο 65'. Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Ματσίς στο 52' ο οποίος ήταν ταυτόχρονα και μοιραίος αφού έχασε πέναλντι στο 70' το οποίο απέκρουσε ο Γκαγιέσε.

Στην Μπαρανκίγια Κολομβία και Παραγουάη είχαν να γευτούν την χαρά του γκολ τέσσερις αγωνιστικές με την επιθετική δυστοκία για αμφότερες τις πλευρές να συνεχίζεται για ένα ακόμα παιχνίδι μένοντας στο μηδέν.

Αναλυτικά η βαθμολογία(Μετά από 14 αγώνες)

1. Βραζιλία 35*

2. Αργεντινή 29*

3. Εκουαδόρ 23

4. Κολομβία 17

5. Περού 17

6. Χιλή 16

7. Ουρουγουάη 16

8. Βολιβία 15

9. Παραγουάη 13

10. Βενεζουέλα 7

 *Βραζιλία και Αργεντινή έχουν ένα αγώνα λιγότερο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...