www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

25/3/17

Νικήτης στο ντέρμπι το Μεξικό, "ξέσπασαν" οι ΗΠΑ


Το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στο Μεξικό και την Κόστα Ρίκα δέσποζε απο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για την ζώνη της CONCACAF(Βόρεια-Κεντρική Αμερική και Καραϊβική). Να υπενθυμίσουμε ότι 3 θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Ρωσία ενώ η 4η θα δώσει αγώνες μπαράζ με την 3η που θα προκύψει απο διπλούς αγώνες στην ζώνη της Ασίας.



H πρωτοπόρος Κόστα Ρίκα ταξίδεψε στο Μέξικο Σίτυ με στόχο να υπερασπιστεί το αήττητο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όμως η "τρί" έθεσε τις βάσεις της νίκης απο το πρώτο ημίχρονο χάρις στα τέρματα του Χαβιέ Ερνάντες στο 7' και Νέστορ Αραούχο στο 45' πήρε την νίκη και ταυτόχρονα ανέβηκε στην πρώτη θέση .

Στο Πόρτ οφ Σπέιν το Τρίνινταντ με νέο προπονητή τον παλιό της ποδοσφαιριστή Ντένις Λόρενς επικράτησε του Παναμά με 1-0 χάρις στο γκολ του Κέβιν Μολινό στο 37' και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Τέλος στο Σαν Χοσέ οι Ηνωμένες Πολιτείες κόντρα στις Ονδούρες δεν είχαν περιθώρια για άλλες απώλειες μετά τις δύο πρώτες ήττες που επέφερε την απόλυση του Γιούργκεν Κλίνσμαν και την επιστροφή του Μπρούς Αρίνα στον πάγκο της.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλίντ Ντέμπσει που πέτυχε τρία τέρματα στο 32', στο 49' και στο 54' επικράτησε άνετα με 6-0, με τους Γιέτγκετ στο 5', Μπράντλει στο 27' και Πούλισιτς στο 46' να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα τρία τέρματα.

Αναλυτικά η βαθμολογία: 

1. Μεξικό 7
2. Κόστα Ρίκα 6
3. Παναμάς 4
4. ΗΠΑ 3
5. Τρίνινταντ και Τομπάγκο 3
6. Ονδούρες 3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...