www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

16/11/16

"Τραίνο" η Βραζιλία, σημαντικές νίκες για Χιλή και Αργεντινή




Ούτε και το Περού στάθηκε ικανό να ανακόψει την φόρα της Βραζιλίας η οποία πέτυχε μία ακόμη νίκη, ενώ στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της ζώνης της Νότιας Αμερικής ξεχωρίζουν οι νίκες της Χιλής και της Αργεντινής κόντρα σε Ουρουγουάη και Κολομβία αντίστοιχα.


Η "σελεσάο" πραγματοποίησε την έκτη σερί νίκη επί εποχής Τίτε αφού πέρασε και απο την Λίμα με 2-0 χάρις στα γκολ των Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 58' και Ρενάτο Αουγκούστο στο 78' παρέμεινε στην πρώτη θέση έχοντας και απόσταση τεσσάρων βαθμών απο την δεύτερη Ουρουγουάη.

Παράλληλα πήρε και μια μικρή "ρεβάνς" απο την ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα για την ήττα-αποκλεισμό στην φάση των ομίλων του Copa Centenario στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο Ιούνιο.

Στο Σαντιάγκο η Ουρουγουάη ευτύχησε να προηγηθεί με τον Έντινσον Καβάνι κόντρα στην Χιλή στο 16' όμως στις καθυστερήσεις στο 45+2' ο Εντουάρντο Βάργκας έφερε το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Αλέξις Σάντσες με τον άσο της Άρσεναλ να σκοράρει εις διπλούν στο 60' και στο 76' δίνοντας το σημαντικό "τρίποντο" στους Πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής με 3-1.

Στην τρίτη θέση ανέβηκε το Εκουαδόρ το οποίο δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Βενεζουέλα και με τα γκολ των Μίνα στο 51', Μπολάνιος στο 82' και Ενέρ Βαλένσια στο 86' επικράτησε με 3-0 της "βινοτίντο".

Στο Σαν Χουάν η Αργεντινή μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ήξερε ότι κόντρα στην Κολομβία δεν είχε περιθώρια για άλλες απώλειες και πήρε απο νωρίς το προβάδισμα στο σκόρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 9'. Στο 23' ο άσος της Μπαρτσελόνα έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Λούκας Πράτο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Οσπίνα, ενώ στο 83' ο Άνχελ Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τέλος στην Λα Πάζ η Βολιβία χάρις στο αυτογκόλ του Γκόμεζ στο 78' πήρε την νίκη κόντρα στην Παραγουάη, με την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος να αγωνίζεται απο το 60' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του  Βαλβέρδε. Απο την άλλη οι "αλμπιρόχα" ότι έχτισαν με το διπλό στην Κόρδοβα το "γκρέμισαν" μέσα σε λίγες ημέρες, χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος για την κατάληψη μίας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων.

 Βαθμολογία(Σε 12 αγώνες)
1. Βραζιλία 27
2. Ουρουγουάη 23
3. Εκουαδόρ 20 
4. Χιλή 20
5. Αργεντινή 19
6. Κολομβία 18
7. Παραγουάη 15
8. Περού 14
9. Βολιβία 7 
10. Βενεζουέλα 5
* η Βολιβία έχει -4 βαθμούς 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...