www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

15/10/15

2 στα 2 για Ουρουγουάη, Χιλή και Εκουαδόρ


Τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του Copa America,οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής επανήρθαν στις αγωνιστικές τους δραστηριότητες με την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγωνιστικών της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.


Τρεις ομάδες η Ουρουγουάη, η Χιλή και το Εκουαδόρ πέτυχαν το απόλυτο με την "σελέστε" η οποία δεν είχε στην διάθεση της τους Σουάρες και Καβάνι εντούτοις ο Ντιέγκο Γκοδίν με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι σε Βολιβία εκτός έδρας(πρώτη νίκη στην ιστορία της) και Κολομβία εντός αντίστοιχα βοήθησε την ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες να κάνει το 2 στα 2 ύστερα απο 50 χρόνια.

Απο την άλλη πλευρά η φρέσκια Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Χιλή στην πρεμιέρα στο Σαντιάγκο επικράτησε της Βραζιλίας με 2-0, όπως και στο "clasico del pacifico" στην Λίμα το Περού με 4-3. Αλέξις Σάντσεζ και Εδουάρδο Βάργκας έχουν σκοράρει απο τρία τέρματα έκαστος, με την "ρόχα" να αποδεικνύει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μια Βραζιλία η οποία στην Φορταλέζα πήρε την νίκη απέναντι στην Βενεζουέλα με 3-1, με τον Ρικάρντο Ολιβέιρα να επιστρέφει στην "σελεσάο" ύστερα απο 8 χρόνια εκμεταλεύομενος τον τραυματισμό του Ρομπέρτο Φιρμίνιο και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Παρά την νίκη όμως υπάρχουν αρκετές μουρμούρες για την παραμονή του Κάρλος Ντούνγκα με τον Ρονάλντο να μιλάει για την "πιο απογοητευτική Βραζιλία που έχω δει ποτέ."

Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά και για την έτερη μεγάλη δύναμη της ηπείρου την Αργεντινή η οποία χωρίς τον Λιονέλ Μέσι γνώρισε εντός έδρας ήττα απο το Εκουαδόρ με το 0-2, Εκουαδόρ το οποίο επικράτησε και της Βολιβίας επίσης με 2-0, και έκανε και αυτό το 2 στα 2.

Πέραν της απουσίας του άσου της Μπαρτσελόνα ο Χεράρδο Μαρτίνο είδε και τον Σέρχιο Αγκουέρο να τραυματίζεται  και στην Ασουνσιόν κόντρα στην Παραγουάη έμεινε στο 0-0 ξεκινώντας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αυτή την προκριματική φάση.    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...