www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

25/11/14

Η κλήρωση του Copa America


Kάτι λιγότερο απο έξι μήνες απομένουν απο την έναρξη του 44ου Copa America που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Χιλής το διάστημα απο τις 11 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, και την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στην Βίνια Ντελ Μαρ η κλήρωση της πρώτης φάσης.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 10 χώρες της Νοτίου Αμερικής, ενώ προσκλήθηκαν το Μεξικό και η Τζαμάικα ούτως ώστε να σχηματιστούν οι τρεις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, και θα διεξαχθεί σε οκτώ πόλεις, την πρωτεύουσα Σαντιάγκο, και τις Αντοφαγκάστα, Λα Σερένα, Βίνια Ντελ Μαρ, Βαλπαραίσο, Ρανκαγκούα, Κονσεπσιόν και Τεμούκο


Στον 1ο όμιλο κληρώθηκε η διοργανώτρια Χιλή η οποία θα αντιμετωπίσει το Μεξικό,το Εκουαδόρ και την Βολιβία, ενώ στον δεύτερο η κάτοχος του τίτλου Ουρουγουάη θα βρει απέναντι της την Αργεντινή την οποία την είχε αποκλείσει στην προηγούμενη διοργάνωση στην προημιτελική φάση, και ακόμα τις Παραγουάη και Τζαμάικα.

Τέλος στον τρίτο όμιλο τοποθετήθηκαν Βραζιλία και Κολομβία σε μια επανάληψη του παιχνιδιού της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Περού και Βενεζουέλα. Την πρόκριση για την επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτοι απο κάθε όμιλο και οι δύο καλύτερες τρίτες. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...