www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

22/10/12

Από τί "μέταλλο" είναι φτιαγμένη η Ατλέτικο;



Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Σοσιεδάδ μέσα στο "Ανοέτα" για την 8η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.  Αυτό ήταν το 9ο γκολ του Κολομβιανού στράικερ, ο οποίος μας δείχνει κάθε φορά πως μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο, όντας ο κορυφαίος επιθετικός αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Παράλληλα, με το τέρμα του αυτό, κράτησε την ομάδα της Μαδρίτης στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν μαζί με την Μπαρτσελόνα στους 22 βαθμούς. Οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Σιμεόνε τρέχουν ένα σερί εφτά συνεχόμενων νικών και δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν τους Καταλανούς στην "μάχη" του τίτλου.

Και γιατί να μη το πράξουν άλλωστε, αφού διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο μέσα στο γήπεδο αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως η δουλειά του Αργεντινού προπονητή, έχει πιάσει τόπο. Σοβαροί στην άμυνα και ουσιαστικοί στην επίθεση, οι Μαδριλένοι κάνουν το καλύτερό τους ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια στην ισπανική Λίγκα και πλέον η όρεξή τους έχει... ανοίξει.

Βλέποντας την Μπαρτσελόνα να είναι "τρύπια" στην άμυνά της (5-4 τη Λα Κορούνια) και να κρατιέται στην πρώτη θέση μόνο με την επίθεσή της, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στο -8 από αυτούς, οι ποδοσφαιριστές του Σιμεόνε στοχεύουν στην κορυφή. Με μπροστάρη τον Φαλκάο, που κάνει πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο και άξιους συμπαραστάτες τους Ντιέγκο και Αρντά, οι πρωτευουσιάνοι θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 1995-96, όπου και πήραν το τελευταίο τους πρωτάθλημα έως και σήμερα.

Όλα πάντως θα φανούν στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης που έρχονται σύντομα. Εκεί θα δείξει η Ατλέτικο Μαδρίτης από τι "μέταλλο" είναι φέτος φτιαγμένη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...