www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

25/9/12

Επιτέλους «μόνη»



Για τέσσερις αγωνιστικές η Μπάγερν είχε παρέα στην κορυφή την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στην σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική τα πράγματα έγιναν απλούστερα για τούς «Βαυαρούς» καθώς όχι μόνο επικράτησαν άνετα  της Βόλφσμπουργκ με 3-0 στο «Αλιανζ Αρένα» αλλά είδαν Άιντραχτ και Ντόρτμουντ σε μια «ματσάρα» να έρχονται ισόπαλες με 3-3.

«Ρεσιτάλ» επιθετικού ποδοσφαίρου στην Φρανκφούρτη με την Ντόρτμουντ να ξεκινά πολύ επιθετικά τον αγώνα και να σημειώνει δύο τέρματα με τον Πίζτσεκ (24΄) και Ρόις (28΄). Το ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των περσινών πρωταθλητών αλλά τα πράγματα στην επανάληψη άλλαξαν «άρδην». Ο Άιγκνερ στο 49΄ και ο Ινούι στο 51΄ έφεραν τον αγώνα στα ίσα και αναπτέρωσαν τις ελπίδες για νίκη των γηπεδούχων. Ο Μάριο Γκέτσε όμως είχε άλλη άποψη και μόλις τρία λεπτά αργότερα ξανάδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η χαρά τους όμως δεν άντεξε για πολύ καθώς στο 73 ο Άντερσον έφερε το ματς πάλι στα «ίσα» για την Άιντραχτ όπου και παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.

Στο Μόναχο από την άλλη φέτος λένε να σοβαρευτούν και να μάθουν για τα καλά την προπαίδεια του «τρία». Με τον Σβαϊνστάιγκερ να ανοίγει το σκορ στο 24΄ και με την πιο επιτυχημένη -όπως όλα δείχνουν φέτος- μεταγραφή τον Μάντζουκιτς  να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα (57΄,65΄) εις βάρος της παλιάς του ομάδας, επικράτησαν με 3-0 της Βόλφσμπουργκ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Σάλκε κέρδισε 3-0 την Μάινζ και η Φορτούνα του Ντίσελντορφ επικράτησε 0-2 της Γκρόιτερ Φιρτ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...