www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

31/8/12

Γύρισε στα παλιά ο Μπεναγιούν!



Το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη «θέλω να γυρίσω στα παλιά», ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Γιόσι Μπεναγιούν που μετά από πέντε χρόνια θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, έστω για ένα χρόνο υπό μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Μάλιστα οι «μπλε» μπορούν να αποκομίσουν υπό προϋποθέσεις μέχρι 350.000 λίρες.

Ο Ισραηλινός επιθετικός παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ κοντά σε μια άλλη επιστροφή, σε εκείνη του «Άνφιλντ» και στη Λίβερπουλ, εν τέλει παρέμεινε στο Λονδίνο για λογαριασμό των «σφυριών». Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αν η Γουέστ Χαμ παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον διεθνή άσο να είναι βασικός στο 60% των αγώνων τότε στα ταμεία των πρωταθλητών Ευρώπης, θα μπουν περίπου 500 χιλιάδες ευρώ.

Ιδιαιτερότητες έχει και ο τρόπος πληρωμής του έμπειρου φορ. Ο σύλλογος του «Άμπτον Παρκ» θα καταβάλλει 20.000 λίρες εβδομαδιαίως για τους μισθούς του παίκτη μέχρι τα Χριστούγεννα, με τους τέσσερις φορές πρωταθλητές Αγγλίας να πληρώνουν έως τότε, 40.000. Στη συνέχεια, οι «σιδερένιοι» θα δίνουν 46.000 λίρες την εβδομάδα και η Τσέλσι 26.000.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...