www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

31/8/12

Μεταγραφική "καταιγίδα"

Μεταγραφική "καταιγίδα" μετά την έναρξη του καμπιονάτο με όλες τις ομάδες να κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους. Μία απο τις ομάδες που κινήθηκαν δραστήρια ήταν και η  Μίλαν η οποία  ξεκίνησε τις κινήσεις της με την μετεγγραφή του 17χρονού Μ'Μπαγιέ Νιάνγκ απο την Καέν δίνοντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους


Παράλληλα ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Μπόγιαν Κρκιτς απο την Ρόμα στην ομάδα του Μιλάνο για έναν χρόνο με μετατροπή στην ρήτρα αγοράς που πέρισυ ήταν στα 28 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης οι "ροσονέρι" απέκτησαν για τρία χρόνια τον 27χρονο Ολλανδό αμυντικό μέσο Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ δίνοντας στην Μάντσεστερ Σίτι το ποσό των 3.5 εκατομμυρίων λιρών.

Στην Γιουβέντους ο "εκλεκτός" για την επιθετική γραμμή δεν ήταν τελικά ούτε ο Μπερμπάτοφ, ούτε ο Γιορέντε αλλά ο Δανός Νίκλας Μπέντνερ που παραχωρήθηκε ως δανεικός απο την Άρσεναλ. Επίσης η "Μεγάλη Κυρία" απέκτησε τον 30χρονο Βραζιλιάνου τερματοφύλακα Ρουμπίνιο για έναν χρόνο

 Ριζική αναδιάρθρωση του ρόστερ στην Φιορεντίνα αφού τις τελευταίες ημέρες ούτε λίγο ούτε πολύ απέκτησε πέντε παίκτες. Έφερε πίσω στο "Αρτέμιο Φράνκι" τον Λούκα Τόνι για έναν χρόνο με την φανέλα της οποίας είχε αγωνιστεί την διετία 2005-2007, ως δανεικούς για έναν χρόνο απο την Παλέρμο τον 31χρονο μέσο Τζούλιο Μιλιάτσιο, όπως και τον Αργεντίνο πλάγιο επιθετικό Κριστιάν Λάμα απο την Κατάνια.

Ακόμα απέκτησε τον 25χρονο Σέρβο αμυντικο Νέναντ Τόμοβιτς με την μορφή συνιδιοκτησίας απο την Τζένοα, και τον Μαυροβούνιο κεντρικό αμυντικό Στέφαν Σάβιτς ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Ματέγια Νάστασιτς στην Μάντσεστερ Σίτι.

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού της Σάο Πάολο Μπρούνο Ουβίνι για πέντε χρόνια, και τον Τζιαντομένικο Μέστο για τρία χρόνια απο την Τζένοα.

Η Τζένοα απέκτησε τον 29χρονο Περουβιανό μέσο Χουάν Μανουέλ Βάργκας με την μορφή δανεισμού απο την Φιορεντίνα με ρήtρα απόκτησης για το ερχόμενο καλοκαίρι, τον Νταμιάνο Φερονέτι απο την Ουντινέζε, επέστρεψε ο Μάρκο Μποριέλο που είχε αγωνιστεί στους "ροσομπλού" την περίοδο 2007-2008, τον 21χρονο Ουρουγουανό επιθετικό Λεονάρντο Μελάτσι απο την Ντανούμπιο, και τον 20χρονο τερματοφύλακα Αντόνιο Ντοναρούμα απο την Μίλαν.

Η Σαμπντόρια προχώρησε στην απόκτηση του Δανού αριστερού μπακ Σίμον Πόουλσεν που αγωνιζόταν πέρισυ στην Άλκμααρ, αλλά και του 32χρονου γνωστού μας απο την θητεία του στον Ολυμπιακό Έντσο Μαρέσκα δίνοντας το ποσό των 1.5 εκατομμυρίου ευρώ στην Μάλαγα, ενώ παραχώρησε με την μορφή δανεισμού στην Λεβάντε τον Μάσιμο Βόλτα.

Η Λάτσιο απέκτησε τον 28χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό Μικαέλ Σιανί απο την Μπορντό δίνοντας στους "γιρονδίνους" το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Παλέρμο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού Σεμπαστιάν Σόσα Σάντσεζ απο την Τσέρο Λάγκο για πέντε χρόνια.

Η Κιέβο Βερόνα ολοκλήρωσε την απόκτηση του 22άχρονου Ουρουγουανού αμυντικού μέσου, Σεμπαστιάν Πίρις, από την Ντανούμπιο, και του 26χρονου επιθετικού Μαμαντού Σαμασά απο την Βαλενσιέν.

Η Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Μικέλε Πατσιέντσα απο την Γιουβέντους με συμβόλαιο τριών ετών, του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο απο την Τζένοα, και του Παναγιώτη Κονέ απο την Μπρέσια.

Η Σιένα συμφώνησε με την Τζένοα για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Ζε Εντουάρντο, ενώ απέκτησε τον Αλεσάντρο Ροσίνα απο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. 



Η Τορίνο απέκτησε απο την Κάλιαρι τον 33χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό Αλεσάντρο Αγκοστίνι
τον 26χρονο Σλοβένο πλάγιο επιθετικό Βάλτερ Μπίρσα ως δανεικό απο την Τζένοα, και τον 18χρονο Μαυροβούνιο Μάρκο Μπάσιτς με διετές συμβόλαιο απο την Μόγκρεν.


Η Ουντινέζε απέκτησε απο την Μάλμε τον Ματίας Ρενεζί.

H Πάρμα απέκτησε με την μορφή δανεισμού απο την Ζούλια τον 18χρονο Βενεζουελάνο επιθετικο Μανουέλ Αρτεάγκα ενώ παραχώρησε στην Φέγιενορτ τον Γκρατσιάνο Πέλε.

Η Ρόμα απέκτησε ως δανεικό τον 24χρονο Ουρουγουανό γκολκίπερ Μάουρο Γκοικοετσέα απο την Ντανούμπιο.

Η Πέσκαρα απέκτησε απο την Πάρμα τον 30χρονο μπάκ Φραντσέσκο Μοντέστο ως δανεικό.   

Η Κατάνια απέκτησε τον Σαντμίρ Ζέκοβιτς απο την Μάλμε.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...