www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

29/8/12

Για την υπογραφή του Μπερμπάτοφ

Πριν απο 22 χρόνια η πώληση του Ρομπέρτο Μπάτζιο απο την Φιορεντίνα στην Γιουβέντους προκάλεσε μεγάλες ταραχές στην πόλη της Φλωρεντίας,αναζοπυρώνοντας  παράλληλα  ένα μεγάλο και άσβεστο μίσος ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων που ξεκινάει απο πολύ παλιά και συνεχώς διαιωνίζεται. Ένα ακόμα επεισόδιο αυτής της κόντρας ίσως να γραφτεί και φέτος εάν όντως επαληθευθούν οι πληροφορίες που έρχονται απο την γειτονική μας χώρα.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν πληροφορίες απο την Ιταλία ότι η Γιουβέντους ετοιμάζει κίνηση για να "αρπάξει" τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απο την Φιορεντίνα που βρισκόταν πολύ κοντά στον Βούλγαρο επιθετικό και απέμεναν μόνο οι υπογραφές για να θεωρείται και παίκτης της.


Οι "βιόλα" οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περιμέναν να φτάσει το μεσημέρι στην πόλη της Τοσκάνης κάτι που δεν είχε γίνει, με τις φήμες πλέον να δίνουν άλλη διάσταση και να αναφέρουν ότι ίσως ο παίκτης άλλαξε γνώμη.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport  οι "μπιανκονέρι" φέρεται να έχουν καταθέσει προσφορά στους "κόκκινους διαβόλους",ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα του Τορίνο έχει προσφέρει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή υψηλότερο μισθό απο ότι η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...