www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

29/8/12

Παραμένει ο Γκουιντολίν

Η απουσία του Φραντσέσκο Γκουιντολίν απο την σημερινή πρωινή αποθεραπεία προκάλεσε πλήθος φημών για παραίτηση του πολύπειρου τεχνικού απο τον πάγκο των "φριουλάνι" μετά τον χθεσινοβραδινό αποκλεισμό απο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ στην διαδικασία των πέναλντι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου όταν ο 57χρονος τεχνικός άφησε ανοιχτές όλες τις πιθανότητες λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαι πάρα πολύ λυπημένος για τον εαυτό μου, τους παίκτες και τον κόσμο. Προφανώς δεν είμαι ικανός στο να οδηγήσω μια ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.Όταν φτάνεις τόσες φορές κοντά στον στόχο και δεν τα καταφέρνεις, πρέπει να μάθεις απο αυτή την εμπειρία και να αποδεχθείς την αλήθεια. Ο προπονητής πρέπει πάντα να παίρνει την ευθύνη γιατί μία ομάδα σαν την Ουντινέζε επιβάλλεται να παίζει καλύτερα."

Πάντως ο πρόεδρος της Ουντινέζε Τζιαμπάολο Πότσο μετά την συνάντηση που είχε με τον Γκουιντολίν διέψευσε ότι του τέθηκε θέμα παραίτησης δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν θα φύγει απο το Ούντινε και θα παραμείνει στον πάγκο των "ασπρόμαυρων"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...