www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

29/8/12

Ένας Βύντρα δε φέρνει πάντα την.. άνοιξη




Τελείωσε την Τρίτη το βράδυ και το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, με τους «πράσινους» να μη καταφέρνουν και πάλι να σκοράρουν και έτσι να αποκλείονται λόγω της ήττας με 2-0 στο πρώτο ματς στο «Ροσαλέδα». Το «τριφύλλι» δεν ήταν τόσο κακό στο ΟΑΚΑ, κάθε άλλο. Οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα έδωσαν «μάχες» και προσπάθησαν, όμως είχαν να αντιμετωπίσουν τους ποιοτικότερους και εμφανώς ανώτερους παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι.


Οι οποίοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και ήταν ολοφάνερο ότι «πατούσαν» πιο σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως εάν ο Παναθηναϊκός είχε την ποιότητα του πρόσφατου παρελθόντος να μπορούσε να ανησυχήσει πιο πολύ τους Ίβηρες. Όμως το τωρινό του ρόστερ (φωνάζει πως λείπει ένα καλό κεντρικό χαφ) του δεν είχε τις δυνατότητες να χτυπήσει στα ίσα μία ομάδα που τερμάτισε τέταρτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και που παρά τις αποχωρήσεις της, έχει στον πάγκο της μονάδες όπως ο Μπουονανότε, ο Ντούντα και Σέμπα Φερνάντεζ.

Σίγουρα στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει λόγος να αισθάνονται αποτυχημένοι, διότι προσπάθησαν. Απλά δε προσπάθησαν όσο θα έπρεπε σαν σύνολο. Αν όλοι έπαιρναν ως παράδειγμα τον εξαιρετικό και πάλι Λουκά Βύντρα, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Και ευκαιρίες θα γίνονταν περισσότερες λόγω κλεψιμάτων στα χαφ, αλλά και η Μάλαγα δε θα κρατούσε χωρίς ιδιαίτερη πίεση την μπάλα στα πόδια της. Απλά η Μάλαγα δεν είναι Λιβαδειά για να... καθαρίσει και πάλι μόνος του ο 30χρονος αμυντικός.

Συνοψίζοντας τα κέρδη για το «τριφύλλι» ήταν δύο. Ο ανυπέρβλητος αρχηγός του που έδωσε και την ψυχή του στη δεξιά πλευρά του αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο, αλλά και 40.000 φίλοι της ομάδας που στήριξαν με τη φωνή τους, τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πλέον οι «πράσινοι», οφείλουν να επικεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League και που έχουν τις δυνατότητες να ξεπεράσουν κατά αρχάς τον «σκόπελο» των ομίλων και ίσως στη συνέχεια να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω στους νοκ-άουτ αγώνες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...