www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

Ο Μιραλάς χτυπά δυο φορές!


Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς, η Έβερτον επικράτησε με 5-0 της Λέιτον Όριεντ στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ασταμάτητος πετυχαίνοντας δύο τέρματα και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Άρχισε η απόσβεση των χρημάτων του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός που για πρώτη φορά ήταν στο βασικό σχήμα του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε ότι ήθελε την αμυντική γραμμή της «Ανατολής». Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό ενώ έκανε το 3-0 στο 29ο. Ενδιάμεσα στο 22΄ο Οσμάν διπλασίασε τα τέρματα των «ζαχαρωτών» ενώ το δείκτη του σκορ το αύξησαν ο Ανιτσέμπε στο 35’ και ο Γκιγιέ στο 67’.

Η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν καθολική και δεν έδωσαν καμία ευκαιρία αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Βέλλιος ήταν στην αποστολή του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ, αλλά τελικά δεν πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Έβερτον: Μούχα, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα (46’ Γκάρμπατ), Μπέινς (46’ Ντάφι), Νέβιλ, Όσμαν (46’ Μπάρκλεϊ), Κόλεμαν, Νέισμιθ, Μιραλάς, Ανιτσέμπε, Γκιγιέ
Λέιτον Όριεντ: Τζόουνς, Σόιερ, Κλαρκ, Χόρλεϊ, Μποντρί, Σμιθ, Τζέιμς (46’ ΜακΣίνι), Γκρίφιθ (55’ Ρόουλαντς), Κοξ, Οντουμπάχο (73’ Κουκ), Λίσμπι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...