www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/8/12

Παραλίγο «ρινγκ» η προπόνηση της Παρί



Τα νεύρα είναι τεντωμένα στην Παρί Σεντ Ζερμέν μετά το άσχημο ξεκίνημα στο Σαμπιονά και αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στις προπονήσεις ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Νενέ και Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς είχαν ένα θερμό επεισόδιο την Τετάρτη πράγμα που βαραίνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στο «Παρκ ντε Πρενς».

Όταν μια ομάδα έχει υψηλούς στόχους, έχουν πέσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και το αποτέλεσμα είναι τρεις ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφήνοντας μάλιστα «αγνές» τις εστίες, τότε οι «ενδοοικογενειακές» συγκρούσεις είναι το επόμενο βήμα. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Βραζιλιάνος μέσος έδειξε… περίσσιο πάθος χτυπώντας τον Σουηδό και εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε άμεσα. Ευτυχώς πριν αρχίσει καλά-καλά το πράγμα και πριν γυριστούν νέες σκηνές για την… ταινία «Ρόκι», οι συμπαίκτες τους επενέβησαν και το συμβάν έληξε.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ο ουσιαστικός λόγος των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους είναι το γεγονός ότι ο «παλιός» Νενέ δεν άφησε τη φανέλα με το «10» στον νεοφερμένο αλλά πολυδιαφημιζόμενο Σκανδιναβό, ο οποίος τελικά φόρεσε το «18» στην πλάτη.  Αξίζει βέβαια να τονιστεί το γεγονός ότι ο ψηλόσωμος επιθετικός έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε επεισόδια με συμπαίκτες του τόσο όταν ήταν στη Μίλαν όσο και όταν βρίσκονταν στη Γιουβέντους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...