www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

22/7/12

Δεν ήθελε… ταγκό με τη Ρίβερ ο Γκούτι


Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, δεν αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνει χορευτής. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης, δέχτηκε πρόταση από τη Ρίβερ Πλέιτ την οποία ωστόσο και απέρριψε.

Η πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, επέστρεψε στα «σαλόνια» της Πριμιέρα Ντιβιζιόν μετά από ένα χρόνο περιπέτειας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Θέλοντας να ενισχυθεί με την εμπειρία και το πρεστίζ του πέντε φορές πρωταθλητή Ισπανίας με τη «βασίλισσα», τον προσέγγισε παίρνοντας όμως, την αρνητική απάντηση του 35χρονου μέσου. «Δεν πρόκειται να αγωνιστώ για τη Ρίβερ. Ειλικρινά. Δε θέλω να παίξω στην Αργεντινή. Πάντως, νιώθω ευγνώμων για το ενδιαφέρον», τόνισε χαρακτηριστικά ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τους «μερέγχες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκούτι έχει να παίξει σε υψηλό επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2011 οπότε και έφυγε από τη Μπεσίκτας. Παρόλα αυτά, δε δείχνει να βιάζεται για τον επόμενό του «σταθμό».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...