www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/5/12

Ρευστό από Σάντος για ΠΑΟ, αλλά...


Ένα αρκετά σημαντικό ποσό -όχι όμως τόσο ικανοποιητικό- αναμένεται να μπει στα ταμεία του Παναθηναϊκού από τη συμμετοχή των Καραγκούνη, Κατσουράνη και Νίνη στο Euro 2012. Συγκεκριμένα με τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έγινε γνωστό και το ποσό που θα πάρει ο Παναθηναϊκός, ως αποζημίωση, από την UEFA, επειδή θα «απασχολήσει» τους ποδοσφαιριστές της για παραπάνω από έναν μήνα.

Συγκεκριμένα για κάθε ποδοσφαιριστή του ο Παναθηναϊκός δικαιούται 210.000 ευρώ. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση 630.000 ευρώ. Το ποσό αυτό μάλιστα θα είναι πληρωτέο την Ιουλίου του 2012, άρα τα χρήματα θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως η UEFA πληρώνει την κάθε ομάδα 7.500 ευρώ τον παίκτη για κάθε μέρα, ενώ η καταβολή του ποσού υπολογίζεται από τις 20 Μαΐου μέχρι και την τελευταία μέρα που θα έχει υποχρεώσεις οι κάθε χώρα.
Πάντως στον Παναθηναϊκό δε «χαμογέλασαν» με την είδηση αυτή, αφού θα μπορούσαν τα έσοδα να ήταν πολλά περισσότερα. Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Καρνέζης ήταν στις σκέψεις του Σάντος, όμως τελικά δεν κλήθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...